Anmälan för resa till Riga 12 september

Bindande anmälan för resa till Riga 12 september. Riga är en perfekt weekendstad med allt från rik historia och vacker arkitektur till shopping och kaféliv. Staden var en gång i tiden en av de mäktigaste handelsstäderna kring Östersjön och är idag Baltikums största stad. Under vår vistelse bor vi i centrala Riga.

Dag 1. Hemorten – Riga Vi flyger till Riga. Väl framme åker vi med vår transferbuss till centrala Clarion Collection Valdemars. Vi checkar in på hotellet och har egen tid fram till den gemensamma middagen på kvällen.

Dag 2. Stadsrundtur Riga Efter frukost möter vi vår lokalguide som tar oss med på en tre timmars stadsrundtur genom denna gamla hansestad som grundades 1201. Vi ser bland annat Frihetsmonumentet, domkyrkan, Svenskporten och Stora torget. En del av rundturen görs till fots. Efter turen har vi resten av dagen till förfogande för lunch och egna upptäcktsfärder.

Dag 3. Riga Efter frukost har man hela dagen fri för egna äventyr. Vår reseledare ger förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål.

Dag 4. Riga – Hemorten Frukost och avresa till flygplatsen. Vi flyger till hemorten.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · utflykt enligt program · reseledare

Pris: 3.995:- Medföljande: 5.495:- Tillägg: Enkelrum från 795:- Resevaluta: Euro

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.